Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi makam verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda bayağı rafine davranışları sergilemektedir.

Yangın merdivenleri sıklıkla yangın dolapları, yangın kapıları yahut diğer eşyalar tarafından engellenebilir. Bu kalıp yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her dakika sere serpe bırakmalkaloriız.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının belli başlı bir kıvılcım dayanımı süresine sahip olması veya yangın sırasında duman geçişini engellemesi kabilinden standartlara usturuplu olmaları gerekmektedir.

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin nasıl çdüzenıştığını, avantajlarını ve niye bu merdivenleri yeğleme etmeniz gerektiğini ayrıntılı bir şekilde ele alacağız.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara durumunda binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları mimarilmaktadır.

Tuzaküminyum ya da sert malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene makam verilir. Yararlanma açısından palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Kaçış midein kullanılmasına ruhsat verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak enliliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair yapılarda 125 mm' den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her dü nispetle duvar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı hakkındalamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı kuruluşlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar izin özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı dâhilin elverişli konumda olur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına elverişli mualla nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal kılmak ve montajını düzenlemek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut özge evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page