Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hava önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize önerme verememekteyiz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bayraklı'nın yeşilini gene yakalanmak ve vatandaşlarımızın bütün gereksinimlerinı tekabül Yangın kapısı istanbul etmek bağırsakin elimizden geleni yapacağız. Yegâne tesellimiz can kaybı olmaması. Yangınla mücadelemiz kapsamında vatandaşlarımıza katkısızlanan tahaffuz, gıda ve kıyafet destekleri bağırsakin semtımızda olan her insana ebedî teşekkür ediyoruz. Bir henüz hakeza acı bir manzaranın ne Bayraklı'mızda ne bile ülkemizin herhangi bir münasip evetşanmamasını diliyoruz. Devam fail yangınların da bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz" dedi.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık cevaz olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page